ANime fan

Aici va veti putea crea un personaj RPG anime.
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Poze si povestea

In jos 
AutorMesaj
Anaella von Preciux
Anime incepator
avatar

Mesaje : 11
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 19

MesajSubiect: Poze si povestea   Lun Apr 19, 2010 7:07 pm

Cateva poze

Povestea:
Prima serie

Sora Naegino, o tânără acrobată japoneză, ajunge în America cu speranţa că va fi admisă la Kaleido Stage, un circ faimos la nivel mondial care a fermecat-o de mică[14]. Cu toate acestea, se află în dificultate de cum ajunge în America. Se rătăceşte pe drum spre Kaleido Stage[15], este privită ciudat de către un bărbat misterios[16], iar bagajul ei este furat[17]. Folosindu-şi abilităţile acrobatice, Sora îl urmăreşte pe hoţ şi îl prinde[18].

Un ofiţer de poliţie o conduce la Kaleido Stage[19], însă descoperă că îşi ratase audiţia[20]. Deşi are o explicaţie pentru întârzierea ei, idolul ei o sfătuieşte să se întoarcă în Japonia[21]; pentru a o înveseli, managerul scenic de la Kaleido Stage o invită să vadă spectacolul din acea zi din culise[22]. Sora acceptă, iar înainte de începerea spectacolului un acrobat se răneşte la mână[23]. Sorei i se oferă rara ocazie de a fi pe scenă de către Kalos Eldo[24] (el fiind bărbatul misterios ce se uita la picioarele ei). După un efort şovăitor[25], Sora este trimisă de la Kaleido Stage de către Layla[26] şi se pregăteşte să se întoarcă în Japonia[27], însă Kalos se răzgândeşte şi îi spune Laylei că într-o zi lumea va veni doar ca să o vadă pe ea, fiind atracţia principala de la Kaleido Stage[28][29].

Începutul seriei o prezintă pe Sora ca fiind respinsă de ceilalţi, deoarece se credea că a fost admisă la Kaleido Stage prin relaţii cu şeful lor[30]. În mod special, Layla este persoana care este cea mai rece faţă de Sora şi o consideră deranjantă şi ameninţătoare[31]. Cu ajutorul prietenilor ei (managerul scenic Ken Robbins, acrobatele Mia Guillem şi Anna Heart şi tânăra Marion Benigni), cu multă determinare şi muncă grea, Sora va reuşi să câştige respectul celor din jurul ei. Incredibila ei personalitate îi aduce numeroşi prieteni (inclusiv cea a unui pui de focă), la fel şi numeroase roluri principale în producţiile de la Kaleido Stage. Peste timp, va reuşi să se împrietenească cu Layla[32].

Cu toate acestea, lucrurile par a o lua pe un drum greşit pe măsură ce tatăl Laylei face presiuni asupra ei să renunţe la Kaleido Stage în favoarea unei cariere de actriţă [33][34], iar în interiorul Kaleido Stage se plănuieşte preluarea şi închiderea acestuia[35][36]. Sora trebuie să se bazeze pe personalitatea ei, munca grea şi prieteniile puternice pentru a stabiliza scena.
[modifică] A doua serie

În a doua serie, Sora se reîntoarce pe scenă după ce a executat Manevra Legendară cu Layla[37]. Această acrobaţie a condus la rănirea umărului Laylei, iar aceasta nu mai poate să fie pe scenă[38]. Absenţa partenerei sale, care s-a retras pentru a juca în producţii de la Broadway[39], a condus la un declin uşor al Kaleido Stage. Leon Oswald, un acrobat francez extrem de cunoscut[40], este recrutat de către Kalos pentru a rezolva această problemă. Se pare că prezenţa Sorei îi aminteşte de cineva, şi uneori îl face să se comporte fie amiabil, fie nepoliticos cu ea.

În ciuda acestui lucru, Leon nu crede că Sora merită să fie pe scenă cu el[41], iar acest lucru o determină pe cel mai talentat dintre recruţii Kaleido Stage (May Wong, fostă patinatoare din China) să provoace poziţia Sorei ca partener al lui Leon[42] şi star al spectacolelor.

Primul ţel al Sorei din acest sezon este să participe la Festivalul de Circ de la Paris[43][44][45], însă competitorii vor recurge la orice pentru a putea dobândi titlul de câstigători: trădarea, înşelarea sau chiar atacarea oponenţilor[46]. Această atmosferă şi atitudine nu corespunde perspectivei Sorei (lipsită de griji, optimistă, ultra-idealistă), iar aceasta va renunţa în mijlocul reprezentaţiei sale (Acrobaţia Îngerului)împreună cu Yuri Killian, lăsându-şi prietenii, familia şi fosta parteneră confuzi şi dezamăgiţi de către Sora[47].

Cea mai mare parte a sezonului se concentrează pe eforturile Sorei de a îşi găsi, chestiona şi urma noi vise. După multe încercări şi respingeri, Sora îşi propune să devină un „Adevărat Star Kaleido”, concomitent cu crearea unei scene amuzante şi fără conflicte, fiind complet opusul celei de la Festival[48].
[modifică] Uimitoarea prinţesă fără zâmbet

Primul OVA face referire la o nouă producţie care urmează succesului datorat spectacolului Lacul Lebedelor (a ajuns la execuţia cu numărul 200)[49]. Aceasta va prezenta o tânără prinţesă şi un bufon personal, care speră să îi readucă zâmbetul pe buze. Mia a fost cea care s-a gândit la această producţie[50], fiind inspirată de către un tablou ce avea un personaj foarte similar cu Rosetta[51] şi un bufon în fundal care arăta ca Fool[52] (Spiritul Scenei care poate fi văzut doar de acrobaţii foarte talentaţi). Rosetta este desemnată în rolul prinţesei[53], însă deşi înţelege rolul care i-a fost asumat[54], ea însăşi nu a zâmbit niciodată de când venise prima dată la Kaleido Stage, are greutaţi în jucarea rolului[55] şi pleacă de la repetiţii frustrată[56]. După ce Rosetta îşi va pierde abilitatea de a-l vedea pe Fool[57], va fugi de la Kaleido Stage[58] si îi va găsi masca într-o pânză de păianjen din staţia de autobuz[59]. O va desprinde din pânză şi va observa că masca ţinea închisă toate amintirile lui, inclusiv toate emoţiile simţite de aleşi de către scenă[60]. Se va întâlni cu Sora[61], îl va revedea pe Fool[62], iar OVA-ul se va încheia cu o iluzie scurtă a Rosettei în costumul purtat la Manevra Legendară observată de Sora[63] şi intrarea pe scenă a celor două partenere[64].
[modifică] Legend of Phoenix ~Layla Hamilton Monogatari~

Layla şi Sora se pregătesc să interpreteze în mod diferit acelaşi spectacol, „Legenda Phoenixului”[65]. Layla se antrenează la Broadway[66], însă reprezentaţia ei o dezamăgeşte. Simte că nu poate să intepreteze pe deplin rolul Phoenixului dacă ea nu este pe deplin renăscută ca o nouă Layla Hamilton[67]. Într-o încercare disperată de renaştere, Layla dispare într-o călătorie cu bicicleta spre New York, sperând că se va redescoperi.

Între timp, Sora de asemenea încearcă să îşi găsească Phoenixul, însă când află că Layla a dispărut, va porni alături de Ken şi May spre New York pentru a o găsi pe Layla.

Pe parcursul drumului, Layla Hamilton va întâlni mulţi străini care îi vor conferi numeroase reminescenţe ale copilăriei sale şi se gândeşte cât de mult se schimbase. Însă în timp ce încearcă să îşi găsească o altă personalitate, îşi petrece tot timpul gândindu-se la Sora, până în momentul când realizează că aceasta îi fusese o muză. Odată ce a realizat acest lucru, Layla renăscuse, iar când aceasta este găsită de Sora o roagă să-i taie părul, pentru a fi schimbată şi fizic, nu numai psihic[68]. La sfârşitul OVA-ului ne sunt prezentate două versiuni diferite ale Phoenixului[69].
Sus In jos
http://shamanking.wikiforum.ro
 
Poze si povestea
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ANime fan :: Anime :: Kaleido Star-
Mergi direct la: